Behandeling uitsluitend volgens afspraak!
Voor een afspraak
of noodgeval, bel
+31(0)45 564 22 60

  • Dierenkliniek Onderbanken

    Dierenkliniek Onderbanken

    Praktijk voor eerstelijns diergeneeskunde

  • Dierenkliniek Onderbanken

    Dierenkliniek Onderbanken

    Uw huisdier in zorgzame, professionele handen

Dierenkliniek Onderbanken is een praktijk voor met name eerstelijns diergeneeskunde waarbij we ons richten op de behandeling van gezelschapsdieren. U kunt in onze dierenkliniek terecht voor zowel preventieve zorg zoals vaccinaties en ontworming alsook voor curatieve zorg, de behandeling van een ziek of gewond dier.

Deze website is bedoeld om u te informeren over onze dierenkliniek en wat wij voor u en uw huisdier kunnen betekenen. Deze website geeft geen antwoord op al uw vragen. Wij zijn van mening dat een website nooit het contact tussen u, ons en uw huisdier kan of mag vervangen en dat juist persoonlijk contact van groot belang is voor goede diergeneeskundige zorg.

Onze speerpunten zijn het bieden van kwalitatief hoogstaande zorg en een persoonlijke benadering.

Rutger Horsch
Dierenarts

Volgt.

Deze website heeft slechts een informatief karakter. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Dierenkliniek Onderbanken kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor verlies of schade die ontstaat als gevolg van het gebruik van deze website of van welke gegevens of zienswijzen die erop staan dan ook. Dierenkliniek Onderbanken behoudt het copyright en alle daaraan gerelateerde rechten met betrekking tot deze website.

www.chipnummer.nl
Hier kunt u als eigenaar van een gechipt huisdier (na registratie op bijvoorbeeld ndg.nl of backhomeclub.nl) controleren of de chip goed geregistreerd is.

www.licg.nl
Landelijk Informatie Centrum Gezelschapsdieren. Hier vindt u informatie over onder andere de aanschaf, huisvesting en voeding van de meest voorkomende gezelschapsdieren in Nederland. Zeker een handige website als u de aanschaf van een huisdier overweegt.

www.ndg.nl
Hier kunt u de chip van uw huisdier (tegen betaling) registreren.

www.backhomeclub.nl
Hier kunt u de chip van uw huisdier (tegen betaling) registreren.

www.dierenbescherming.nl
Bel met de dierenbescherming indien u een dier heeft gevonden (hetzij een hond of kat danwel 'wilde' dieren als bijvoorbeeld een vogel, egel of eekhoorn).

www.lihodierenhotel.nl
Zoekt u een goed verblijf voor uw huidsier tijdens uw afwezigheid, dan kunnen wij u LIHO dierenhotel aanbevelen.

 

Openingstijden [ behandeling uitsluitend volgens afspraak ]

Maandag
09.00 - 17.00
18.30 - 20.00

Dinsdag
09.00 - 12.30

Woensdag
09.00 - 17.00

Donderdag
09.00 - 17.00

Vrijdag
09.00 - 17.00
18.30 - 20.00

Zaterdag
10.30 - 12.00